Kongleriket Gaupne 1.september

Lag og kampoppsett

Kongleriket Sogndal 16.juni

Søndag brakar det laust med siste turnering før sommarferien. Her finn du lagoppsett og kampoppsett.

Kongleriket VIK søndag 5.mai

Her kjem kampoppsett og ferjetider.

Bestilling av klede

Vi ønsker å få bestille felles treningsklede til gutar 2012. Pakken består av vindjakke (umbro ux1), bukse og shorts frå umbro (core).

Sesongkort Sogndal Fotball

Miniputtspelarar fødd 2013-2009 med foreldre får tilbod om kort til redusert pris.

Oppstart våren 2019

Onsdag 13.mars startar gutar 2012 opp med treningar igjen Vel møtt! NB! Ny treningstid!

Toyota Cup laurdag 6.april

Kampoppsett og laguttak

Facebook & app

Korleis få meir direkte informasjon frå trenarar/lagleiar? Sjå kva du kan laste ned for å gjere det enklare for både deg sjølv og vi som trenarar..

Referat foreldremøte

Torsdag 3.mai var det foreldremøte. Møtet vart halde i Flostova på Fosshaugane Campus kl.20.15-21.00. Takkar for oppmøte av engasjerte foreldre.

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: